Emlékek fotókba zárva...

Esküvői fotózás

A fotográfián belül fő profilom az esküvői fotózás.  Több száz esküvő megörökítése után elmondhatom, hogy a nagy nappal együtt járó kreatív képalkotásnál tudok igazán kiteljesedni. Az eseményeken megpróbálok észrevétlen maradni és  az elkapott pillanatokra fektetni a hangsúlyt. Kivételt képez ez alól természetesen a kreatív fotózás, amikor egy csodás helyszínen kizárólag rátok fókuszálva alkotok. Az esküvőtök előtt egy jegyes fotózás alkalmával lehetőség nyílik megismernünk egymást. : ) Számomra a jó kapcsolatteremtés elengedhetetlen, hogy természetes képek készüljenek és az esküvőn már jó ismerősökként találkozhassunk. 

Célom, hogy a nagy napról készült képeket nézve mindenkit elégedettség töltsön el. Számomra az a boldogság, ha a kész munkámmal örömet szerezhetek.

Általában másodfotóssal vagy fotós asszisztenssel érkezek. A készülődéstől kezdve akár a menyecsketánc végéig rendelkezésre állok.

Az eddigi munkásságom és a nevem a garancia a maximális minőségű és egyedi képek elkészítésére.

 

Csomagajánlatom 2023-ra:

 

 • Készülődés fotózása
 • Szertartás(ok) fotózása, családi fotók, csoportképek
 • Lagzi fotózása
 • Kreatív fotózás 
 • Rendelkezésre állás 12 óra időtartamban
 • Minimum 700 db feldolgozott fotó digitálisan
 • Ajándék jegyes fotózás 

  A csomag ára: 368.000 Ft *

  – Amennyiben kevesebb időtartamot szeretnél, esetleg nem kívánod a készülődést fotóztatni vagy kisebb esküvőről van szó kérj egyedi árajánlatot e-mailben!
  – Az esküvő filmezését partnercégünk valósítja meg, akikkel folyamatosan együtt dolgozunk.* Az esküvői fotós csomag ára 2023.02.01-ig érvényes. A változás jogát fenntartom.


Ugrás az esküvői fotógalériára ->

A megrendelők mondták rólam ->

Update: Amint lesz rá időm az oldalra hamarosan komplett esküvői történetek fognak felkerülni. Addig is ha ilyen kérésetek van egy külső link segítségével szívesen bemutatok teljes történeteket. 

Szerelmes
Jegyes fotózás

A jegyes fotózás az esküvő előtti hónapokban történik. Akár elegáns vagy hétköznapi ruhában jöttök a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat.  A kiválasztott helyszínen bensőséges fotók fognak készülni. Fontos , hogy a fotózás alkalmával jobban megismerjük egymást és megnézzétek hogyan dolgozom.

Szabadtéri
Kreatív fotózás

A kreatív esküvői fotózáskor készülnek a legszebb képek. Itt csak ti lesztek fókuszban egy csodálatos helyszínen ami lehet természetközeli, de akár városi is. A kreatív fotózást érdemes naplemente tájékára időzíteni, hogy a legszebb fényekben alkothassunk. Készülhetnek a képek az esküvő napján, de máskor is.

Esküvő fotózás
Az elejétől a végéig

Kikérés, készülődés, szertartások és a lagzi. Minden esküvő más és más. Azonban a fotózsurnaliszta stílus abból áll, hogy az elejétől a végéig a fontos események megörökítésre kerüljenek. Így a végén a nagy nap teljes története lesz elmesélve képek formájában. A lényeg, hogy a fotók az őszinte érzelmeket hűen tükrözzék.

Minőségi képek

Professzionális felszereléssel, a legújabb technikával dolgozom. Ez mára már elengedhetetlen, hogy a fotók minősége a legjobb legyen.

Nincs túlretusálás

Hiba, hogy sok fotós a képeket túlretusálja. Az én képeim is kapnak korrekciókat, de csak semmi túlzás!

2 fotós az esküvőn

Akár 2 fotós is érkezhet a nagy napotokra. 2 kamera, 2 nézőpont. Főként nagyobb esküvőkre ajánlom.

Üzenj

Amennyiben kérdéseid vannak, vagy szeretnél időpontot foglalni, várom üzenetedet.