Emlékek fotókba zárva...

Esküvői fotózás

Az egyik kedvencem az esküvői fotózás. Imádom a nagy nappal együtt járó kreatív képalkotást. Az esküvőkön megpróbálok észrevétlen maradni, és  az elkapott pillanatokra fektetni a hangsúlyt, kivétel ez alól természetesen a kreatív fotózás, amikor egy csodálatos helyen kizárólag a párra fókuszálva alkotok. A készülődéstől kezdve akár a lagzi végéig rendelkezésre állok. Az esküvő előtt akár egy jegyes fotózás alkalmával szeretem megismerni a házasulandó párt, számomra a jó kapcsolatteremtés elengedhetetlen egy esküvői fotózásnál. Országosan, és akár külföldön is vállalom a fényképezést. Általában másodfotóssal, vagy fotós asszisztenssel érkezek, alkalomhoz illő ruhában, 100%-os figyelmet fordítva a párra.

Célom az, hogy a nagy napról készült képeit nézve mindenkit elégedettség töltsön el, a legnagyobb boldogság számomra mindig is az volt, ha a munkámmal örömet szerezhetek.

Csomagajánlatom:

  • Szertartás(ok) fotózása, családi fotók, csoportképek
  • Lagzi fotózása
  • Kreatív fotózás az esküvő napján
  • Rendelkezésre állás 10 óra időtartamba
  • 500-600 db feldolgozott fotó elektronikusan
  • 50 db nyomtatott fotó (10x15cm-es méretben)

Most akciósan: 155.000 Ft.-

  • Jegyes fotózás, készülődés fotózása, másik napon történő esküvői kreatív fotózás, fotóalbum igény szerint kérhető.

A Facebookon pedig több esküvői fotógalériám is megtekinthető.

Ivi & Geri | Angi & Bence | Dorina & Csaba | Timi &  Joci

Ha érdekel, hogy a megrendelők mit mondtak rólam kattints.

További infók üzenetben! hello@szolnokiadam.hu

 

Esküvő fotózás kreatívan
Szerelmes
Jegyes fotózás

A jegyes fotózás avagy esession az esküvő előtti hetekben vagy hónapokban történik. Akár elegáns, akár hétköznapi ruhában is történhet a fotózás, a legfontosabb, hogy ti jól érezzétek magatokat.  A közösen kiválasztott helyszínen, bensőséges fotók készülnek rólatok, nem utolsó sorban ez egy jó alkalom lesz arra, hogy jobban megismerjetek, és megnézzétek hogyan dolgozok. 🙂

Szabadtéri
Kreatív fotózás

A kreatív esküvői fotózáskor készülnek el a legszebb képek. Itt csak ti lesztek fókuszban, egy csodálatos helyszínen, ami általában teljesen természetközeli, de akár kastélyparkban is történhet. A kreatív fotózás legjobb, ha nem az esküvő napján történik, ugyanis több idő jut a fotózásra, nem kell kapkodni, és a legszebb fényekben tudunk fotózni, például naplemente tájékán.

Esküvő fotózás
Az elejétől a végéig

Kikérés, készülődés, egyházi szertartás, polgári ceremónia és a lagzi. Minden esküvő más és más. Azonban én fotózsurnaliszta stílusban fényképezek. Ez röviden azt jelenti, hogy szeretem az elejétől a végéig a fontos cselekményeket megörökíteni, hogy a végén a teljes történet el legyen mesélve képek formájában. A legfontosabb számomra, hogy a fotók az őszinte érzelmeket hűen tükrözzék.

Minőségi képek

Professzionális felszereléssel, a mai kornak megfelelő, modern technikával dolgozom. Ezek mára már elengedhetetlenek, hogy a fotók minősége a legjobb legyen.

Nincs túlretusálás

Sok esküvői fotós abba a hibába esik, hogy a fotókat túlretusálja. Én is feldolgozom a képeket a mai trendeknek megfelelően, de maradok a természetességnél.

2 fotós az esküvőn

Akár 2 fotós is érkezhet a nagy napotokra, hogy minden pillanat megörökítésre kerüljön. Látogass el weboldalunkra bővebb információért: www.2fotos.hu

Érdeklődj!

Amennyiben kérdéseid vannak, vagy szeretnél időpontot foglalni, várom üzenetedet az esküvő részeletivel.