Lifestyle fotózás klisék nélkül
Ajándékutalvány


Idén is eljön a legszebb ünnep az évben!

Egyéni, páros vagy családi fotózás? Szabadtér vagy inkább stúdió?
Lepd meg szerettedet karácsonyra egy egyedi, névre szóló fotós utalvánnyal!


Sallangmentes fotózás… 
Volt idő, hogy előnyben részesítettem a beállított fotókat. Ez már a múlté. “Storytelling” jelleggel készítem a képeket. 10-ből 10 fotózást végig szoktunk nevetni. Kérlek egy időre felejtsétek el, hogy „ Nem vagyunk fotogének „ – „ A párom nem szereti ha fotózzák. „

Kötetlen feladatokat fogtok kapni, én pedig a távolból figyelek és megörökítem. Ebből születnek majd az igazi érzelmes fényképek.
Jól hangzik igaz?
 • Meddig érvényes az utalvány?
  Az utalványokat 2023. január 3. – 2023. 06.01-ig lehet beváltani. 
 • Hol történhet a fotózás?
  Budapesti szabadtéri helyszíneket tudok javasolni. Amennyiben pedig műtermi kupont választassz akkor az NdustrialsStudiosban készülnek a képek.
 • Mit hozzatok magatokkal?
  Legfőképpen magatokat és egy adag jókedvet. Egyébként elhozhatjátok a személyes tárgyaitokat, legyen az egy könyv vagy egy kedvenc játék. Bármilyen kis kiegészítő amit szerettek és kedves számotokra.
 • Mennyi ideig tart 1 fotózás?
  A találkozásunk általában egy rövid ismerkedéssel kezdődik, a fotózás pedig kb. 50 perc. Több, mint 1000 fotózással a hátam mögött biztosra mondom, hogy ennél több idő nem szükséges, a „kevesebb néha több” filozófiával dolgozom. Persze nem mérem stopperrel az órát. : )
 • Utómunka, válogatás, képátadás
  Egy alkalommal 200-300 fotó készül. A technikailag hibás, esetleg nem jól sikerült fotókat én leszelektálom a képekből, majd minimum 100db fotót feltöltök nektek a fényképezés után 5 napon belül egy oldalra ahol majd betudjátok jelölni a kedvenc képeket. Miután készen vagytok a válogatással maximum 7 napon belül feldolgozom a kiválasztott fotókat és felhőbe feltöltve átadom számotokra digitálisan.
 • Mennyibe kerülnek az utalványok?
  2 csomag közül lehet választani. A páros fotózás és családi* fotózás ára is egyaránt ugyanannyiba kerül. 
  Ezüst csomag: 20 db szerkesztett fotó, kb. 1 óra fotózás: 48.000 Ft *
  Arany csomag: 30 db szerkesztett fotó, kb. 1 óra fotózás: 58.000 Ft *
  Fotó utánrendelés a csomagon kívül: 1.000 Ft / db.
  *családi fotózásnál 5 fő felett 5.000 Ft / fő felár fizetendő.
  *A műterem bérlés pedig egységesen 10.000 Ft / óra.
 • Meddig tudtok utalványt rendelni?
  Az ajándékutalványokat 2023. december 23-ig tudjátok megrendelni.
 • Vásárlás menete:
  Kérlek a Facebookon vagy Instán írj egy üzenetet és küldöm is az infókat! Számomra ezek a platformok személyesebbek mint az e-mail.
  Így tudsz majd a későbbiekben küldeni képet a kiválasztott ruhákról, illetve megtudunk majd mindent beszélni  a fotózás előtt. Remélem hamarosan találkozunk!