Lifestyle fotózás klisék nélkül
Ajándékutalvány


Ajándékozz fotózást bármilyen alakomra!

Egyéni, páros vagy családi fotózás? Szabadtér vagy inkább stúdió?
Lepd meg szerettedet egyedi, névre szóló fotós utalvánnyal!


Sallangmentes fotózás… 
Volt idő, hogy előnyben részesítettem a beállított fotókat. Ez már a múlté. “Storytelling” jelleggel készítem a képeket. 10-ből 10 fotózást végig szoktunk nevetni. Kérlek egy időre felejtsétek el, hogy „ Nem vagyunk fotogének „ – „ A párom nem szereti ha fotózzák. „

Kötetlen feladatokat fogtok kapni, én pedig a távolból figyelek és megörökítem. Ebből születnek majd az igazi érzelmes fényképek.
Jól hangzik igaz?
 • Meddig érvényes az utalvány?
  Az utalványokat 2023. január 3. – 2023. 12.31-ig lehet beváltani. 
 • Hol történhet a fotózás?
  Budapesti szabadtéri helyszíneket tudok javasolni. Amennyiben pedig műtermi kupont választassz akkor az NdustrialsStudiosban készülnek a képek.
 • Mit hozzatok magatokkal?
  Legfőképpen magatokat és egy adag jókedvet. Egyébként elhozhatjátok a személyes tárgyaitokat, legyen az egy könyv vagy egy kedvenc játék. Bármilyen kis kiegészítő amit szerettek és kedves számotokra.
 • Mennyi ideig tart 1 fotózás?
  A találkozásunk általában egy rövid ismerkedéssel kezdődik, a fotózás pedig kb. 50 perc. Több, mint 1000 fotózással a hátam mögött biztosra mondom, hogy ennél több idő nem szükséges, a „kevesebb néha több” filozófiával dolgozom. Persze nem mérem stopperrel az órát. : )
 • Utómunka, válogatás, képátadás
  Egy alkalommal 200-300 fotó készül. A technikailag hibás, esetleg nem jól sikerült fotókat én leszelektálom a képekből, majd minimum 100db fotót feltöltök nektek a fényképezés után 5 napon belül egy oldalra ahol majd betudjátok jelölni a kedvenc képeket. Miután készen vagytok a válogatással maximum 7 napon belül feldolgozom a kiválasztott fotókat és felhőbe feltöltve átadom számotokra digitálisan.
 • Mennyibe kerülnek az utalványok?
  2 csomag közül lehet választani. A páros fotózás és családi* fotózás ára is egyaránt ugyanannyiba kerül. 
  Ezüst csomag: 20 db szerkesztett fotó, kb. 1 óra fotózás: 52.000 Ft *
  Arany csomag: 30 db szerkesztett fotó, kb. 1 óra fotózás: 68.000 Ft *
  Fotó utánrendelés a csomagon kívül: 1.000 Ft / db.
  *családi fotózásnál 5 fő felett 5.000 Ft / fő felár fizetendő.
  *A műterem bérlés pedig egységesen 11.000 Ft / óra.
 • Meddig tudtok utalványt rendelni?
  Az ajándékutalványokat 2023. december 31-ig tudjátok megrendelni.
 • Vásárlás menete:
  Kérlek a Facebookon vagy Instán írj egy üzenetet és küldöm is az infókat! Számomra ezek a platformok személyesebbek mint az e-mail.
  Így tudsz majd a későbbiekben küldeni képet a kiválasztott ruhákról, illetve megtudunk majd mindent beszélni  a fotózás előtt. Remélem hamarosan találkozunk!