Lifestyle fotózás klisék nélkül
Karácsony 2022.


Idén is eljön a legszebb ünnep az évben!

Egyéni, páros vagy családi fotózás? Egyedi, berendezett műtermek, gyönyörű dekorációval várnak benneteket.Karácsonyi fotózások időpontjai 2022.november 9.- 2022.december 18. (9:00 – 16:00) között.


Sallangmentes fotózás… 
Volt idő, hogy előnyben részesítettem a beállított fotókat. Ez már a múlté. “Storytelling” jelleggel készítem a képeket. 10-ből 10 fotózást végig szoktunk nevetni. Kérlek egy időre felejtsétek el, hogy „ Nem vagyunk fotogének „ – „ A párom nem szereti ha fotózzák. „

Kötetlen feladatokat fogtok kapni, én pedig a távolból figyelek és megörökítem. Ebből születnek majd az igazi fényképek.
Jól hangzik igaz?
 • Milyen ruhában érkezzetek?
  Ruha, színek, öltözet:
  Lehetőség szerint próbáljatok minél jobban összeöltözni, a feliratos, márkajelzéssel ellátott ruhákat nem ajánlom. Színekben a „föld” színeket javaslom.
  Színek amiket preferálok: ( google: earth tones ) pl.: tört(!) fehér, zöld, barna, sárga, krém színek árnyalatai. esetleg bordó. Cipőben mindenképp lapostalpú kényelmes darabot javaslok. Egyébként lehettek mezitláb is, nagyon jól tud mutatni a képeken (otthonos, könnyed.)
 • Mikor fotózunk?
  A fotózások 2022. november 9- december 18. között zajlanak. Délelőttől egészen 4 óráig várlak benneteket. Később sajnos nem tudom vállalni a fényképezést, mert kizárólag természetesen fényben fotózok. Hétköznap és hétvégén egyaránt elérhető a szolgáltatás. Azonban ha hétvégén szeretnétek jönni kérlek mihamarabb jelentkezzetek, mert az ünnepi időszakban ezek a legkapósabb alkalmak. 
 • Mit hozzatok magatokkal?
  Legfőképpen magatokat és egy adag jókedvet. Egyébként elhozhatjátok a személyes tárgyaitokat, legyen az egy könyv vagy egy kedvenc játék. Bármilyen kis kiegészítő amit szerettek és kedves számotokra. 
 • Mennyi ideig tart a fotózás?
  A találkozásunk általában egy rövid ismerkedéssel kezdődik, a fotózás pedig kb. 50 perc. Több, mint 1000 fotózással a hátam mögött biztosra mondom, hogy ennél több idő nem szükséges, a „kevesebb néha több” filozófiával dolgozom. Persze nem mérem stopperrel az órát, azonban “óra egészkor” mindenképp végeznünk kell, mert a műteremben váltás van és átalában jönnek majd utánatok. Így kérlek próbáljatok meg időben érkezni. A termekbe egyébként 20 perccel hamarabb lehet feljönni, így nyugodtan megtudtok inni addig a büfében egy meleg teát. 
 • Utómunka, válogatás, képátadás
  Egy alkalommal 200-300 fotó készül. A technikailag hibás, esetleg nem jól sikerült fotókat én leszelektálom a képekből, majd minimum 100db fotót feltöltök nektek a fényképezés után 5 napon belül egy oldalra ahol majd betudjátok jelölni a kedvenc képeket. Miután készen vagytok a válogatással maximum 7 napon belül feldolgozom a kiválasztott fotókat és felhőbe feltöltve átadom számotokra digitálisan. Természetesen ez a december közepi időpontoknál gyorsabb ütemben történik. Így aki ezt az időszakot választja, az is megkapja a fotóit Karácsonyra.
  Örök kérdés, de sajnos nyers képet csak logóval mutatok meg nektek. A szerkesztés után olyan képeket fogtok kapni amiket a portfóliómban láthattatok. Nem retusálok túl, nem vékonyítok arcot és nem szedek le anyajegyeket. A természetességre törekszem.
 • Na de mégis hol van a helyszín és mit kell tudni róla?
  A kedvenc műtermem a 11. kerületben található. Ez egy stúdió komplexum ahol több terem is rendelkezésre áll és minden évben más a dekoráció így igazán egyedi fotókat kaphattok. Néhány hétvégi alkalmam lesz a Studio Madison New York és Morii termében is. 
 • Mennyibe kerül mindez?
  2 csomag közül lehet választani. A páros fotózás és családi* fotózás ára is egyaránt ugyanannyiba kerül. 
  Ezüst csomag: 20 db szerkesztett fotó, kb. 50 perc fotózás: 48.000 Ft *
  Arany csomag: 30 db szerkesztett fotó, kb. 50 perc fotózás: 58.000 Ft *
  Fotó utánrendelés a csomagon kívül: 1.000 Ft / db.
  *családi fotózásnál 5 fő felett 5.000 Ft / fő felár fizetendő. *A műterem bérlés pedig egységesen 10.000 Ft / óra. 
 • Foglalás menete:
  Kérlek a Facebookon vagy Instán írj egy üzenetet, számomra személyesebb mint az e-mail.
  Így tudsz majd képet a kiválasztott ruhákról küldeni és akár én is tudok ajánlani. Írj bátran mindenben segítek. Remélem hamarosan találkozunk!