Alkossunk maradandót, együtt!

Karácsonyi fotózás Budapesten 2 stúdióban, 4 teremben!

Egyéni, páros vagy családi fotózás?
Gyönyörű, berendezett műtermek, egyedi dekorációk várnak benneteket idén is! 🙂


A Karácsonyi fotózások időpontjai
2021.november 8.- 2022.december 16. (10:00 – 19:00) között.

A fotózás ára:

– Bronz csomag: 20 db. feldolgozott fotó: 38.000 Ft (Családi fotózásnál 4 főig) *
– Ezüst csomag: 30 db. feldolgozott fotó: 48.000 Ft (Családi fotózásnál 6 főig) *
* 6 fő felett egyéni árazás

* A fotózáson az összes jól sikerült fotó (minimum 80 db. feldolgozott fotó 138.000 Ft-ért megvásárolható. )

* Az árhoz még hozzátartozik a műterem bérlés költsége ami egységesen 8.000 Ft.

Az ár tartalmaz:
Kb. 50 perces fotózást, 100-200 db logóval ellátott nyers nézőképet, melyekből a csomagodnak megfelelően a legjobbakat  akár te is kiválaszthatod.
A kiválasztás után a képeket maximum 10 napon belül elkészítem számodra és elektronikusan (felhőben feltöltve) elérhetővé teszem. (December közepi időpontoknál természetesen hamarabb.)
Fotó utánrendelés a csomagon kívül 1.000 Ft / Db.


Idén 2 stúdióban fotózok
1. Studio Madison (Budapest, Bogdáni út 1, 1033)
2. NDustrial Studio (Budapest, Galvani u. 6, 1117)

 

A Stúdiókon belül pedig összesen 4 teremben:

 

Néhány ötlet az ünnepi fotózáshoz:
Ruházat
Lehetőség szerint a nagyon mintás, feliratos ruhadarabokat kerüljétek kérlek, mert a pillanatokról elveszik a hangsúlyt.
Színek amiket ajánlok:
Fehér és a világosabb árnyalatok, esetleg barna, krém színek. Némelyik teremben kedvező lehet a bordó, piros és zöld különböző árnyalatai.
Amit semmiképp nem javaslok az a fekete.

Gyerekek kedvenc játéka, plüsse jöhet a fotózásokra nyugodtan. 🙂 

A karácsonyi fotózás kb. 50 percet vesz igénybe. A fotózást óra egészkor mindenképp be kell fejeznünk, mert általában mások jönnek majd utánatok.
A stúdióba pedig 15 perccel hamarabb lehet feljönni. A műtermeknek van külön sminkese, a weboldalukon tudtok érdeklődni.

Foglalási szabályzat:
– Foglalási szándékodat kérlek a Facebookon üzenetben jelezd, telefonon sajnos nem áll módomban időpontot adni.
– A kívánt időpont biztosítása 10.000 Ft foglalóval fixálható, lemondás esetén 72 órán belüli lemondás esetén a foglaló vissza nem jár, korábbi lemondás esetén a foglaló 50%-a jár vissza.

 

Információ az idei dekorról:
„Nagyon új, nagyon szép karácsonnyal várunk idén is Benneteket!

Az összes karácsonyos térben új fák, új színek, új karácsonyi elemek lesznek. Igyekeztünk úgy alakítani, hogy minden térben teljesen más hangulat, színvilág legyen idén, mint amiben esetleg tavaly fotóztatok.”

A termek:
➡ SKANDI: „játékos,bordó,naturális,meleg,otthonos szarvasok”

Megújul teljesen, nagyobb fa érkezik, mint tavaly, meleg színárnyalatot kap a terem, zöld karácsonyfa bordó díszítésekkel. Szuper hangulatos lesz, mint minden évben.

➡ XSITE: „natúr, fehér, természetes, havas, bársonyos, kedves, barátságos” Az egyik személyes kedvencem. Natúr, fehér világú terem. Új fával, szintén nagyobbal mint tavaly, nyírfa ágakkal, havas részletekkel, szép természetes hatást fognak a különböző elemek adni.

➡ SORELLE: „elegáns, világos, csillogó, klasszikus” Újdonság, tavaly itt még nem volt karácsonyi dekor. Nagyon elegáns, arany-ezüst-rose gold színek. Fehér terem, a fák havasak lesznek. Igazán klasszikus lesz, klasszikus jegyekkel.

➡ NEW YORK: „naturális, természetközeli, izgalmas nézőpontok” Teljesen megújul ez a terem is. Bútorok cserélődnek, az ágy kikerül, új kanapék jönnek a térbe. Több fa is lesz idén, mohák-növények, sok zöld, természetes karácsonyra készüljetek. Sok színt itt most ne keressetek majd, inkább a többi teremben.
Jó hír a visszatérő vendégeimnek! Amennyiben már jártatok nálam bármilyen fotózáson abban az esetben idén a csomag mellé 5db fotó ajándék lesz a választott csomag mellé. 
Egyébként pedig ebben az évben is csupa jókedv és kacagás fogja jellemezni a fotózásokat. Tavaly picit túlvállaltam magam, mivel annyian szerettetek volna hozzám jönni ezért volt, hogy szinte egész nap fotóztam. Ebben az évben maximum 3 fotózást vállalok 1 nap, így egy sokkal lelassultabb, nyugodt munkatempó fogja jellemezni az ünnepet. Természetesen most is lesznek vicces asszisztensek így rajtatok felnőtteken kívül többen is szórakoztatjuk majd a gyermekeket, hogy a legboldogabb emlékekkel térjetek haza.A szabad időpontokkal kapcsolatban Facebookon üzenetben várom a megkereséseket, foglalásokat. Szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.