Üdvözöllek!

Szolnoki Ádám kreatív fotós - Budapest

A legtöbb fotós bemutatkozás mindig úgy kezdődik, hogy hány éves vagy, milyen iskolát végeztél, de én most megtörve a sablonos hagyományokat,visszarepülnék az időbe méghozzá a 2000-es évek elejére. : )

 

Dalolászó fülemülék, őzek a réten, a nap pedig lassan nyugovóra tér. Állatok megfigyelése, lesépítés, napok eltöltése a természetben. Kreatív fotózás megszállottan, minden nap, sok-sok évig. Pályázati sikerek, kiállítások, újságmegjelenések. Az én saját világom! A természet türelemre, empátiára és szépérzékre tanított, amiért hálás vagyok. Egy évtizeddel később, szépen lassan belső kihívásoktól vezérelve műfajt váltottam a fotográfián belül. A természetben tapasztaltakat összekombináltam az emberfotózással. Az én történetem itt kezdődött el.

 

A munkámnak köszönhetően az évek folyamán nagyon sok kedves embert ismerhettem meg, akiktől folyamatosan izgalmas feladatokat kapok. Célom a folyamatos fejlődés mellett, hogy megmaradjon a természetes, sallangmentes stílusom, amelyet 3 szóval jellemzett egy jó barátom: “letisztult, őszinte, lényegre törő.” Kreatív fotósnak tartanak mások, minden helyzetből próbálom a lehető legjobbat kihozni.

 

Sok lépcsőt megmászva, szenvedélyem a kitartó munkának köszönhetően mára a hivatásom lett, ezért szerencsésnek mondhatom magam. Bár sablonosnak tűnhet, nekem a fényképezés lételemem, egyfajta kiteljesedés amikor alkothatok. A fotózás egy életforma, amit nem lehet csak teljes szenvedéllyel csinálni.

Fő profilom az esküvő, páros és családi fotózás. Bár budapesti székhelyű vagyok, szolgáltatásom országosan elérhető.Nem mellesleg imádok utazni. : ) A természetfotós múltamnak köszönhetően kedvencem az embereket természetes környezetben, erdőkben, réteken megörökíteni. Persze rendszeresen fényképezek műteremben is, tehát ha ilyen fotózást szeretnél állok elébe! Amennyiben fontos számodra a minőség, a kreativitás, illetve a megfelelő ár/érték arány tekintsd meg a képeimet és ha elnyerték tetszésedet állítsuk meg együtt az időt arra a bizonyos pillanatra amely számodra értékes lesz, és egy életen át elkísér.

Update: A weboldalamon található képek főképp régi felvételek, igyekszem majd folyamatosan frissíteni a galériákat.

 

Scroll Up