Üdvözöllek!

Szolnoki Ádám kreatív fotós - Budapest

A legtöbb fotós bemutatkozás általában úgy kezdődik, hogy ki mennyi idős, milyen iskolát végzett. Én most megtörve a sablonos hagyományokat, visszarepülnék az időben méghozzá a 2000-es évek elejére.

 

Dalolászó fülemülék, őzek a réten, a nap pedig lassan nyugovóra tér. Állatok megfigyelése, lesépítés, napok eltöltése a természetben. Pályázati sikerek, kiállítások, újságmegjelenések, az én kis saját világom. A természet türelemre, empátiára és szépérzékre tanított amiért nem győzök hálás lenni. Az idő elteltével egy évtizeddel később szépen lassan belső kihívásoktól vezérelve műfajt váltottam a fotográfián belül. A természetben tapasztaltakat összekombináltam az emberfotózással. Az én történetem itt kezdődött el.

 

Ma már mondhatom, a fotográfia összes műfajában kipróbáltam magam. A munkámnak köszönhetően az évek folyamán nagyon sok kedves embert ismerhettem meg, akiktől folyamatosan izgalmas feladatokat kapok. Célom a folyamatos fejlődés mellett, hogy megmaradjon a természetes, sallangmentes stílusom, amelyet 3 szóval jellemzett egy jó barátom: “letisztult, őszinte, lényegre törő.” Kreatív fotósnak tartanak, minden helyzetből a lehetőségekhez mérten, klisék nélkül a legjobbat kell kihoznom. Hiszen ez a feladatom. 

 

Sok lépcsőt megmászva, szenvedélyem a kitartó munkának köszönhetően mára a hivatásom lett, ezért szerencsésnek mondhatom magam. Bár sablonosnak tűnhet, nekem a fényképezés lételemem, egyfajta kiteljesedés amikor alkothatok. A fotózás egy olyan életforma amit nem lehet csak teljes szenvedéllyel csinálni.

Fő profilom az esküvő fotózás azonban szívesen készítek páros és családi fotókat is. Bár budapesti székhelyű vagyok, fényképészeti szolgáltatásom országosan elérhető. Nem mellesleg imádok utazni és új helyeket felfedezni. A természetfotós múltamnak köszönhetően előnyben részesítem az embereket természetes környezetükben; erdőkben, réteken megörökíteni. Ugyan ez igaz az esküvőkre is, igazán a naturalista vonal áll hozzám a legközelebb. Természetesen rendszeresen fényképezek műteremben is, tehát ha ilyen fotózás a cél, szívesen vállalom. Amennyiben fontos számodra a minőség, a kreativitás, illetve a megfelelő ár/érték arány tekintsd meg a képeimet és ha elnyerték tetszésedet állítsuk meg együtt az időt arra a bizonyos pillanatra amely számodra értékes lesz és egy életen át elkísér.