Szolnoki Ádám fotós
Szolnoki Ádám
Szolnoki Ádám
szolnoki-adam-gyerekfotozas
Üdvözöllek!

Szolnoki Ádám kreatív fotós - Budapest

A jó bemutatkozás mindig azzal kezdődik, hogy hány éves vagy, milyen iskolát végeztél,  de én most megtöröm a sablonos hagyományokat. Repüljünk vissza együtt az időbe méghozzá a 2000-es évek elejére. : )

Fülledt nyári nap, dalolászó fülemülék, szaladó őzek a réten. Állatok megfigyelése, lesépítés, akár 45 fok a sátorban. Kreatív természetfotózás megszállottan, minden héten, minden nap, sok-sok évig. Pályázati sikerek, kiállítások, újságmegjelenések. Majd egy évtizeddel később, szépen lassan belső kihívásoktól vezérelve műfajt váltottam a fotográfián belül. A természetben tapasztaltakat összekombináltam az emberfotózással. Tudásomat ötvöztem, az én történetem itt kezdődött el!


Sok lépcsőt megmászva, szenvedélyem a kitartó munkának köszönhetően mára a hivatásom  lett, ezért szerencsésnek mondhatom magam.  Bár sablonosnak tűnhet, nekem a fényképezés lételemem, egyfajta kiteljesedés amikor alkothatok. A fotózás egy életforma, ezt nem lehet csak szenvedéllyel csinálni.


A munkámnak köszönhetően az évek folyamán nagyon sok kedves embert ismerhettem meg, akiktől folyamatosan izgalmas feladatokat kapok. Célom a folyamatos fejlődés mellett, hogy megmaradjon a természetes, sallangmentes stílusom, amelyet 3 szóval jellemzett egy jó barátom: “letisztult, őszinte, lényegre törő.” Minden helyzetből próbálom a lehető legjobbat kihozni. Hamarosan a fotózással kapcsolatban új weboldalam indul, de mondhatjuk úgy is egy új “brand” van kialakulóban. Ezt a témát azonban még nagy titok övezi! : )


Családokat, párokat, modelleket és nem utolsó sorban esküvőket fotózok főleg Budapest vonzáskörzetében és országszerte. Amennyiben fontos számodra a minőség, a kreativitás, illetve a megfelelő ár/érték arány, nézd meg a képeimet és ha elnyerték tetszésedet állítsuk meg együtt az időt arra a bizonyos pillanatra amely számodra értékes lesz, és egy életen át elkísér.

 

Rólam mondták >

Velük dolgoztam ->

 

Scroll Up