Sétáljatok, nevessetek, pancsoljatok.
Az öböl 2023.

Jól hangzik, mit fogunk csinálni?

Családokkal megnézzük a teknősöket (hatalmas nagyok, de bébik is vannak) Megkereshetjük az öböl legnagyobb hódját (ő is a kikötőben lézeng, ha éppen nem alszik.)
Megetethejtük a kacsákat,  de csak simán pancsolhatunk is a vízben is, élvezni fogják a gyerekek.

Páros fotózás? Hozhattok magatokkal egy üveg pezsgőt, mert a fényképezés végén garantáltan szét fogjuk locsolni.  Egyébként sétálhattok a vízben, de ha merészebbek vagytok szaladgálhattok is… Tudjátok mint a Baywatch filmekben! Azonban nem garantálom, hogy szárazon mentek haza. : ) 

Persze nem csak a vízparti részen fogunk fényképezni. Egy pohár borral beülhettek az az egyik fa alá, vagy szimplán a fűben lóherét keresve, a világtól kicsit elszabadulva jól fog telni az eltöltött idő.


Sallangmentes fotózás… 
Volt idő, hogy előnyben részesítettem a beállított fotókat. Ez már a múlté. “Storytelling” jelleggel készítem a képeket. 10-ből 10 fotózást végig szoktunk nevetni. Kérlek egy időre felejtsétek el, hogy „ Nem vagyunk fotogének „ – „ A párom nem szereti ha fotózzák. „

Kötetlen feladatokat fogtok kapni, én pedig a távolból figyelek és megörökítem.
Jól hangzik igaz?
 • Milyen ruhában érkezzetek?
  A kényelmes, nyári viseletet ajánlom. Hölgyeknél ruha, fiúknál rövidnaci.
  A fotózásra most kérlek ne hozzátok a feliratos vagy fekete ruhákat. A legjobb ha földszínekben gondolkoztok és megpróbáltok valamelyest összeöltözni.
  Ami színeket ajánlok: törtfehér, homokszínek, barna árnyalatai, sárgák, okker, keki és ezek kombinálása. Minden esetben segítek a fotózás előtt egyeztetni az öltözetet. Az egyszerűségre törekszünk.
 • Mikor fotózunk?
  A fotózások 2023. június 1. – szeptember 10. között zajlanak. Mindenképp naplemente előtt, hogy a legszebb fényekben alkothassunk. Hétköznap és hétvégén egyaránt elérhető a szolgáltatás. Azonban ha hétvégén szeretnétek jönni, kérlek a fotózás előtt 2 héttel jelentkezzetek. Családi fotózásra jönnétek, de féltek a késői időponttól? Esetleg a délutáni alvást tudjátok most kitolni, vagy a fürdést későbbre tenni. Tudom, hogy a sokatoknak megvan a bevett napi rutinjuk, de talán egyszer belefér. Amennyiben a későbbi időpont nem jön össze, akkor a fotózást korábban tartjuk, mint a naplemente előtti időszak. Azonban az elkészült fotók minőségét ebben az esetben garantálni nem tudom. (tűző napsütés, erős kontrasztok.)
 • Mit hozzatok magatokkal?
  Legfőképpen magatokat és egy adag jókedvet. Egyébként elhozhatjátok a személyes tárgyaitokat, legyen az egy könyv vagy egy kedvenc nyári kalap. Bármilyen kis kiegészítő amit szerettek és kedves számotokra. Gyerekeknek természetesen kedvenc plüss jöhet.
  Majd efelejtettem, törölközőőőő!
 • Mennyi ideig tart a fotózás?
  A találkozásunk általában egy rövid ismerkedéssel kezdődik, a fotózás pedig kb. 1 óra. Több, mint 1000 fotózással a hátam mögött biztosra mondom, hogy ennél több idő nem szükséges, a „kevesebb néha több” filozófiával dolgozom. Persze nem mérem stopperrel az órát.
 • Utómunka, válogatás, képátadás
  Egy alkalommal 200-300 fotó készül. A technikailag hibás, esetleg nem jól sikerült fotókat én kiszedem az anyagból, majd minimum 100db szelektált fotót feltöltök nektek a fényképezés után 5 napon belül egy oldalra ahol majd betudjátok jelölni a kedvenc képeket. Miután készen vagytok a válogatással maximum 7 napon belül feldolgozom a kiválasztott fotókat és felhőbe feltöltve átadom számotokra.
  Örök kérdés, de sajnos nyers képet nem adok át. OIyan képeket fogtok kapni amiket a portfóliómba és itt az oldalamon láthattatok. Nem retusálok túl, nem vékonyítok combot és nem szedek le anyajegyeket.
  A természetességre törekszem.
 • Na de mégis hol van a helyszín és mit kell tudni róla?
  A kedvenc dunai öblöm Budapesten a 11. kerületben van, mely autóval és BKV-val is könnyen megközelíthető. Parkoló közvetlen a bejárattól pár méterre található illetve a helyszín babakocsival is lazán elérhető.
 • Mennyibe kerül mindez?
  Több csomag közül választhatsz. A páros fotózás és családi fotózás * ára is egyaránt ugyanannyiba kerül. 
  Bronz csomag: 10 db fotó, kb. 30 perc fotózás: 37.000 Ft
  Ezüst csomag: 20 db fotó, kb. 1 óra fotózás: 52.000 Ft
  Arany csomag: 30 db fotó, kb. 1 óra fotózás: 62.000 Ft
  Fotó utánrendelés a csomagon kívül: 1.000 Ft / db.
  *családi fotózásnál 4 fő felett 5.000 Ft / fő felár fizetendő
 • Foglalás menete:
  Kérlek a Facebookon vagy Instán írj egy üzenetet, számomra személyesebb mint az e-mail.
  Így tudsz majd képet a kiválasztott ruhákról és akár én is tudok ajánlani.