Fotózás a kedvenc öblömnél

Sétáljatok, nevessetek, pancsoljatok, táncoljatok. Igazi fotók születnek!

Na de tényleg, mit fogunk csinálni?

Családokkal megnézzük a teknősöket (tényleg vannak és nem is kicsik) , megkereshetjük az öböl legnagyobb hódját (ő is szokott lenni ha épp nem alszik), megetethejtük a kacsákat, játszhatunk, de csak simán pancsolhatunk is a vízben, élvezni fogják a gyerekek.

Ha páros fotózásra érkeztek hozhattok magatokkal egy üveg pezsgőt, mert a fotózás végén garantáltan szét fogjuk locsolni. 😊 Egyébként sétálhattok a vízben, de ha merészebbek vagytok szaladgálhattok is… Tudjátok mint a Baywatch filmekben! Azonban nem ígérem, hogy szárazon mentek haza.
Persze nem csak a vízparti részen fogunk fényképezni. Egy pohár borral beülhettek az az egyik fa alá, vagy a fűben lóherét keresve csak jól kell éreznetek magatokat.
Sallangmentes fotózás…Érzések… Volt egy idő, hogy több beállított fotóz készítettem. Ez már a múlté. 10-ből 10 fotózást végig szoktunk nevetni. Szóval kérlek egy időre felejtsétek el, hogy „ Nem vagyunk fotogének „ – „ A párom nem szereti ha fotózzák. „
Kötetlen feladatokat fogtok kapni, én pedig a távolból figyelek és megörökítem. Jól hangzik nem?

Milyen ruhában érkezzetek?
Kényelmes, nyári viseletben gyertek.
Ajánlom a rövid könnyed darabokat. Hölgyeknél ruha, férfiaknál rövidnaci.
A fotózásra most ne hozzátok a feliratos vagy fekete ruhákat.
A legjobb ha földszínekben gondolkoztok és megpróbáltok valamelyest összeöltözni.
Ami színeket ajánlok: törtfehér, homokszínek, barna árnyalatai, sárgák, okker, keki és ezek kombinálása. Minden esetben segítek a fotózás előtt egyeztetni az öltözetet.
Nyugi, az egyszerűségre törekszünk.

Mikor fotózunk?
A fotózások 2022. július 1. – augusztus 31. között zajlanak. Mindenképp naplemente előtt, hogy a legszebb fényekben alkothassunk. Hétköznap és hétvégén egyaránt elérhető a szolgáltatás.

Családi fotózásra jönnél, de félsz a késői időponttól? Esetleg a délutáni alvást tudjátok most kitolni, vagy a fürdést későbbre tenni. Tudom, hogy a sokatoknak megvan a bevett napi rutinjuk, de talán egyszer belefér. Amennyiben a későbbi időpont nem megy, akkor a fotózást korábban, mint naplemente előtt elvállalom.Azonban az elkészült fotók minőségét ebben az esetben garantálni nem tudom. (Tűző napsütés, erős kontrasztok.)

Mit hozzatok magatokkal?
Legfőképpen magatokat és egy adag jókedvet. Egyébként elhozhatjátok a személyes tárgyaitokat, legyen az egy könyv, egy kedvenc nyári kalap, bármilyen személyes kiegészítő amit szerettek és kedves számotokra. Gyerekeknek kedvenc plüss nyuszi jöhet. 😊 Majd efelejtettem, türülközőőőő! 😊

Mennyi ideig tart a fotózás?
A találkozásunk általában egy rövid ismerkedéssel kezdődik, aztán maga a fotózás kb. 1 óra. Több, mint 1000 fotózással a hátam mögött biztosra mondom, hogy ennél nem szükséges, gyorsan dolgozom és a „kevesebb néha több” filozófiával dolgozom. Persze nem mérem stopperrel az órát. 😊

Utómunka, válogatás, képátadás
Egy alkalommal 200-300 fotó készül. A technikailag hibás, esetleg nem jól sikerült fotókat én kiszelektálom, majd minimum 100db fotót feltöltök nektek a fényképezés után 5 napon belül egy oldalra ahol majd betudod jelölni a kedvenc képeket. Miután készen vagytok a válogatással maximum 7 napon belül elkészítem a kiválasztott fotókat.

Örökös kérdés, de nyers képet sajnos nem adok át.
OIyan képeket fogtok kapni amiket a portfóliómba és itt az oldalamon láthattatok. Nem retusálok túl, nem vékonyítok combot és nem szedek le anyajegyeket. A természetességre törekszem.

Na de hol van a helyszín és mit kell tudni róla?

A kedvenc kis öblöm Budapesten a 11. kerületben van autóval és BKV-val is könnyen megközelíthető helyen. Parkoló közvetlen a bejárattól pár méterre található. A helyszín babakocsival is lazán elérhető.

Mennyibe kerül mindez?
Több csomag közül választhatsz. A páros fotózás és családi fotózás * ára is egyaránt ugyanannyi.
Bronz csomag: 10 db fotó, kb. 30 perc fotózás : 34.000 Ft
Ezüst csomag: 20 db fotó, kb. 1 óra fotózás: 44.000 Ft
Arany csomag: 30 db fotó, kb. 1 óra fotózás: 54.000 Ft

Fotó utánrendelés a csomagon kívül: 1.000 Ft / db.

Foglalás menete:
Kérlek a Facebookon vagy Instán írj egy üzenetet, számomra személyesebb mint az e-mail. Így tudsz képet küldeni gyorsabban a kiválasztott ruhákról és akár én is tudok ajánlani.

Ugye te is kedvet kaptál egy kis szabadtéri fotózáshoz?
Jelentkezz be most, hogy végre neked is legyenek maradandó emlékeid!

E-mail: hello@szolnokiadam.hu
Tárgy: Varázserdő
Üzenetedben térj ki, hogy milyen fotózást szeretnél és melyik időpontok a legmegfelelőbbek számodra!

Ha kényelmesebb neked a Facebookon is üzenhetsz IDE kattintva.
Várom leveled! ♥